Develab kinderschoenen stappen door de winter

Alle kinderschoenen moeten tegen een stootje kunnen. Maar winterschoenen helemaal. Ze moeten naast bestand zijn tegen ravotten, rennen en klauteren. Ook de koude winter en natte herfst doortaan. Daarnaast moeten voetjes warm en behaagelijk blijven. Wat een uitdaging! Eentje die Develab met vertrouwen aanging. En won!

De schoenen van Develab zijn naast super leuk, stoer en hip om te zien ook heerlijk draagbaar. Ze zijn voorzien van een stevig voetbed om kindervoetjes die bescherming te geven die ze nodig hebben bij het groeien en stoeien.  Gemaakt van 100% leer kunnen ze zeker tegen een stootje en zijn ze bestand tegen de koude winter en de gure herfst.

Develab kinderschoenenDevelab kinderschoenen

Om de voeten droog te houden tijdens een stiekeme plas-stamp-partij zijn de schoenen voorzien van een stoere hoge rubberen rand. En hier op maakt Develab meteen zijn statement. De randen zijn opgenomen in het design van de schoen en voorzien van letters, kleuren en patroontjes. Hierdoor is de rand naast ‘handig’ ook een super leuk extraatje in het ontwerp van de schoen. En dit extraatje is niet het enige wat de Develab schoenen doet opvallen. Want ook het gebruik van leer, ritsen, knopen en studs maakt de schoenen naast ‘stoer’ ook hip met een wow-factor.

Develab kinderschoenenDevelab kinderschoenen

Het Love4Kidz team mocht een paar Develab schoenen uitproberen. En waar kun je schoenen nu beter op duurzaamheid testen dan op een boerderij? Anna en Lucas mochten zich dan ook uitleven op Geitenboerderij ‘t Geertje in Zoetermeer. Dollen tussen de geiten, kijken bij de varkens, verstoppen in een hooiberg en natuurlijk door het natte gras even in een bootje springen. De schoenen kregen veel te verduren … maar bleven hun stijl behouden.

Develab kinderschoenenDevelab kinderschoenen

Ondanks dat de ontwerpen van Develab op het eerste gezicht vooral ‘stoer’ zijn zijn ze ook prima onder een baljurkje of petticoat te dragen. Hierdoor ontstaat een knipoog naar de prinsessenlook en kunnen ook meiden zich heerlijk uitleven of ze nu dressed-up zijn of niet.

Develab kinderschoenenDevelab kinderschoenen

Voor de volledige collectie van Develab kun je kijken op Develab  Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kijk je op Storefinder

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: