Develab | stoere schoenen voor een stoere boy

Namens Red-Rag en Develab mochten we 5 kindjes blij maken met nieuwe winterschoenen. Als tegenprestatie moesten de schoenen uitvoerig getest worden. Als eerste heeft de kleine Tess haar ervaringen mogen deel. Vandaag vertellen Keanu en zijn mama wat ze van de stoere Develab schoenen vinden. 

Schoenen zorgen bij ons in huis altijd voor een kleine discussie: Keanu laat de keus altijd vallen op juist die schoen waar mijn voorkeur niet naar uit gaat. Vooral de kleur en het soort schoen geeft reden tot een meningsverschil. Wat betreft merk zitten we echter wel vaak op 1 lijn. Onze gezamenlijke keus is namelijk heel overtuigend: Develab. Na enige ervaring wat betreft het uitkiezen van schoenen zijn we er ondertussen wel achter dat zoonlief een goede klik heeft met Develab. Qua pasvorm en draagcomfort sluiten ze altijd goed aan bij zijn voetjes.

Develab, wintercollectie, kinderschoenen, red-rag, winactie, Love4kidz

We waren dan ook dolblij dat we de prachtige Develab winterschoenen ontvingen om te mogen testen. Winterschoenen die zowel bij mama als zoonlief in de smaak vielen. Zelf vind ik bruine schoenen altijd erg mooi en de stoere look sprak me erg aan, Keanu zelf was meteen gecharmeerd van de camouflage-print die subtiel bovenaan de achterkant van de schoen aanwezig is. Meteen werd besloten dat deze schoenen perfect zijn bij zijn nieuwe trui waar eveneens (iets minder subtiel) de camouflage print in terug komt. Wat de look van de schoen betrof zaten we dus duidelijk meteen op één lijn. Dit is een schoen waar we allebei erg blij van worden!

Develab, wintercollectie, kinderschoenen, red-rag, winactie, Love4kidz

Natuurlijk is het leuk dat een schoen er goed uitziet, maar de echte test zit hem natuurlijk in het dragen van de schoen. Ook op dat vlak is de Develab schoen glansrijk door de test gekomen. Volgens Keanu zit de schoen erg lekker en hij kan er goed mee rennen. Dat laatste blijkt in de ogen van mijn 5 jarige kleuter een absolute must – want schoenen die niet goed rennen daar kan je in zijn ogen niets mee. Zoals altijd wanneer schoenen voor de eerste keer gepast worden, gaat hij er dan ook eerst een rondje mee rennen. Het enthousiaste: “ik kan er goed mee rennen hoor”, gecombineerd met zijn stralende lach weet ik genoeg.

Tijdens een middagje Intratuin konden de schoenen meteen getest worden op draagbaarheid en comfort. Keanu heeft de schoenen hier getest op wandelen, rennen, springen en knielen. Hij vond de schoenen lekker zitten en gaf meteen aan ze zeker nog vaker te willen dragen, goed teken lijkt me. De pasvorm sluit perfect aan bij de smalle voeten van Keanu, de schoenen zitten volgens hem lekker en hij is er bijzonder blij mee. Voor mij als mama is de kwaliteit erg belangrijk en deze is zoals ik van Develab gewend ben. Een stoere stevige schoen, mooie leer kwaliteit en een mooie afwerking. De zool is voorzien van een flinke rubberen rand wat de schoen enigszins voor wat ‘stootschade’ zal behoeden.

Develab, wintercollectie, kinderschoenen, red-rag, winactie, Love4kidz

Wat ons betreft is de test geslaagd, kind blij, mama blij … Een ding is duidelijk dit paar Develab schoenen zal zeker niet ons laatste paar develab schoenen zijn.

Develab | kinderschoenen maat 24 t/m 40 | verkooppunten | prijzen variëren van €80,- t/m €96,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: