Dick Bruna | Oogappeltjes serie

Van de meer dan 120 prentenboekjes die Dick Bruna heeft uitgegeven  zijn een aantal titels niet meer te koop. De ‘Oogappeltjes serie’ brengt hier verandering in. Binnen deze limited edition serie worden oude klassiekers een nieuw leven in geblazen.

De Oogappeltjes serie is door Mercis Publishing uitgebracht om die Dick Bruna boekjes opnieuw uit te geven die we al lang moeten missen. De eerste serie ‘Oogappeltjes’ zijn de boekjes ‘de School’, ‘Ezelsoor’ en ‘de Schrijfster’. Vooral met deze laatste uitgave ben ik heel erg gelukkig, want dit boekje zorgde ervoor dat ik ‘later-als-ik-groot-was’ ook schrijfster wilde worden.

Dick Bruna Oogappeltjes Serie Dick Bruna Oogappeltjes Serie Dick Bruna Oogappeltjes Serie

Maar wie bepaalt eigenlijk welke boekjes een heruitgave verdienen? Deze selectie gebeurt op basis van publieksstemmen. Zo kunnen consumenten hun lievelingsboek tot de lieveling van een nieuwe generatie maken. Wil jij ook je lievelingstitel als heruitgave terug zien in de Oogappeltjes serie? Ga  dan naar www.nijntje.nl/oogappeltjes en breng je stem uit. De titels met de meeste stemmen worden vervolgens uitgegeven.

In de boekwinkel kun je de boekjes makkelijk herkennen aan de opvallende sticker op de cover en de feestelijke display.

Oogappeltjes | de school isbn-9789056475444 – €5,95 | de schrijfster isbn-9789056475451 – €5,95 | ezelsoor isbn-9789056475468 – €5,95 |www.nijntje.nl

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: