Disney feeën vliegen rond op je iPad

Vlieg mee met de Disney feeën onder leiding van Tinkebell en ontdek een wereld vol avontuur en plezier! De prachtige beelden van dit magische spel voert je langs de vier seizoenen in het plaatsje Pixie Hollow. Een mooi vormgegeven iPad app van de makers van Disneyfilm Fairies.

Met indrukwekkende beelden en mooie harmonische muziek vlieg je mee met de fee Silvermist in het koele water boven Spring Valley. Iridessa, de fee met lichttalent heeft hulp nodig bij het oplichten van vuurvliegjes in de Summer Glade. En Rosetta, de tuinfee moet bloemblaadjes vangen die de herfst heeft weggeblazen. Natuurlijk mag de winter niet ontbreken, met Fawn moet je noten en bessen verzamelen voor de dieren die gaan overwinteren in Winter Woods.

In een Disney app mag natuurlijk de belangrijkste fee niet ontbreken: Tinkebell. Vlieg met haar mee om alle verloren voorwerpen te vinden in de Beach Cove. Ook mag je in haar huisje kijken om videotrailers, wallpapers en afbeeldingen te bekijken.

mzl.mtscgjwy.480x480-75

Door je iPad aan te raken of te bewegen gaan je feetjes vliegen. Pik de voorwerpen tijdens je vlucht mee en verzamel Pixie Dust om punten te scoren. Met deze punten ontgrendel je nieuwe verrassingen. Maar kijk uit voor vogels, distels en andere gevaren!

De Disney Fairies Fly App is verkrijgbaar in de Appstore voor € 5,99 en voor kindjes vanaf 4+

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: