Disneyland Paris viert 25e verjaardag met avondshow Disney Illuminations

26 maart is Disneyland Paris alweer 25 jaar. Om dit feit te vieren is er een speciale avondshow ontworpen met de magische naam ‘Disney Illuminations’. Deze show is een technisch hoogstandje vol lichteffecten, special effects en vuurwerk. Een show die je niet mag missen.

Als je jarig bent dat wil je dat vieren. Dat is logisch. Ook Mickey Mouse, Doornroosje, Assepoester, Donald Duck en alle andere Disney vrienden houden van een feestje. Voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris hebben ze dan ook geweldig feest in petto. Niet op één dag, maar vanaf 26 maart tijdens elke avondsluiting. De Disney Illuminations is een adembenemende lichtshow die je meeneemt op een reis naar het land vol dromen.

Disney Illuminations Disneyland Paris love4kidz

Wat kunnen we dan precies tijdens de show verwachten?

Het kasteel van Doornroosje is de setting waar Disney Illuminations zich afspeelt. Mickey Mouse is tijdens deze avondsluiting je gids in deze live action show. Tijdens de show is het aan Mickey om de deuren te openen naar een land vol dromen. Je komt langs de grootste Disney en Pixar klassiekers van de laatste 25 jaar. Zo ontmoeten we De Leeuwenkoning, duik je de oceaan in met De Kleine Zeemeermin en Finding Nemo en ontmoet je – natuurlijk – de ijzige Frozen cast. De show zit vol muziek, romantiek en actie gecombineerd met special effects, lichteffecten en vuurwerk.

Live Action filmbeelden projecties

Show Director Katy Harris vertelt: ” Ter gelegenheid van de 25e verjaardag zullen er voor de allereerste keer ‘live action’ beelden geïntegreerd worden met de avondshow.” Bezoekers zullen een zeeslag waaraan de Black Pearl, het schip van Jack Sparrow in Pirates of the Caribean deelneemt, zien. Ook kunnen Star Wars fans genieten van een achtervolging met de Millennium Falcon, Tie Fighters en Stormtroopers. Zo wordt op het Kasteel bewegende, levensechte en heldere beelden geprojecteerd. Geluiden, lichten, laser effecten, vuurwerk en fonteinen: alle mogelijke technieken worden gebruikt om op spectaculaire wijze een verhaal te vertellen.

Disney Illuminations Disneyland Paris love4kidz

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: