DIY | Autoweg plakband

Creativiteit juich ik altijd en overal toe. Knutselen, klussen, fantaseren, schrijven, fotograferen als het met een dosis creativiteit is, word ik heel erg blij. Creatieve kindjes zijn helemaal een lust voor het oog. Bij ons in huis hebben we diverse niveaus van creativiteit. Jupper doet het met woorden en stiften, Simon is de verhalen verzinner en speelt hele films na met zijn Pieter Post poppetjes en Lucas … Lucas bouwt, timmert en ontwerpt. Zo kwam hij laatst met het idee om een parkeergarage te maken met wegen van z’n ‘My First Autobahn Tape’.

my-first-autobahn-tapemy-first-autobahn-tape

Nadat papa hem had geholpen met z’n bouwtekening, het zagen en het timmeren ben ik verkozen tot opper-schilder. Want zoonlief is creatief, maar zou ook prima functioneren als aannemer of opzichter. Maar na het schilderen gaat onze kleine man zelf aan de slag met zijn plakband met snelwegprint. Deze tape vormen zijn rijbaan in de parkeergarage en mijn masking tape wordt gebruikt voor de parkeervakken. Ideaal, want binnen no-time is er een heuse garage verrezen  en kunnen de auto’s op hun plek worden gezet. Urenlang speelplezier is een feit.

my-first-autobahn-tapemy-first-autobahn-tape

Dat je binnen een creatieve familie altijd oren en ogen open moet houden voor uitspattingen die niet binnen de lijntjes zijn, heb ik ondertussen geleerd. Op een zaterdagochtend blijkt onze vensterbank opgeleukt te zijn met een heuse autoweg. Zoonlief heeft de weg naar zijn parkeergarage verlengd en vindt het wel een leuk idee. “Zo kan ik staand met mijn auto’s rijden, cool toch?”, zijn zijn enthousiaste woorden. Eigenlijk kan ik niet ontkennen, dat ik het wel een heel leuk idee vind. Dat had ik alleen niet moeten zeggen denk ik, want onze jongste zijn Stokke Steps is ondertussen ook voorzien van een stukje autoweg plakband. Vroemmmm Vroemmm.

my-first-autobahn-tape

My first Autobahn tape | €12,95 | Donkey Products

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "DIY | Autoweg plakband"

  1. Linda says:

    Wat ontzettend leuk gedaan, weet ik tenminste ‘eindelijk’ wat ik voor de verjaardag van onze zoon / sinterklaas op het verlanglijstje moet plaatsen.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: