Dolce & Gabbana | Babies als catwalk accessoire

Moederschap als inspiratiebron voor een collectie ready-to-wear. Je kan het bijna niet verzinnen. Toch claimen Dolce & Gabbana dat hun wintercollectie – gezien tijdens de Milan Fashionweek – precies daarop geïnspireerd is. Niet gek dus dat op de catwalk, naast topmodellen, ook super schattige baby’tjes verschenen.

De wintercollectie van Dolce & Gabbana is geïnspireerd op het moederschap en heet dan ook ‘Vive la Mamma’. Hun ontwerpen zijn voorzien van zinnen als ‘Je t’aime maman‘ ‘Tanti vestiti belli‘ en ‘Maman‘ en zelfs kindertekeningen. Prachtige jurken voorzien van rode rozen om de liefde tussen mama en kind kracht bij te zetten. Het was 1 grote show vol liefde.Dolceandgabbana-love4kidz-mama-4Dolceandgabbana-love4kidz-mama-2Dolceandgabbana-love4kidz-mama-6Dolceandgabbana-love4kidz-mama-7

Hoewel de uitspatting in de show vast en zeker de zijden avondjurk vol vrolijk gekleurde kindertekeningen was (een jurk die mij gelijk deed denken aan de prachtig emotionele trouwjurk van Angelina Jolie-Pitt), kan het niet anders dan dat kleinere modellen de show stalen tijdens deze modeshow. Want wie had kunnen denken dat Dolce & Gabbana echte baby’s door modellen de catwalk over zouden laten dragen. Hoewel het niet voor elk kindje een vrolijke belevenis was, gezien hun koppies, is het wel weer een leuke verandering in een ready-to-wear show.

Dolceandgabbana-love4kidz-mama-11 Dolceandgabbana-love4kidz-mama-9 Dolceandgabbana-love4kidz-mama-5

Niet alleen modellen met baby’s en kindjes liepen vol bravoure de show, ook het hoogzwangere Italiaanse model Bianca Balti stapte op hoge hakken het plankier op.

Dolceandgabbana-love4kidz-mama-3

Wie weet volgt een van deze kleine modepopjes ooit Karlie Kloss op die deze show mee mocht lopen in de meest geweldige jurken.

Dolceandgabbana-love4kidz-mama-10

Wil je de fashionshow bekijken? Dailymail heeft een prachtige video online, deze vind je hier

Bron: Dailymail.co.uk

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Dolce & Gabbana | Babies als catwalk accessoire"

  1. Love4kidz | Dolce & Gabbana | Viva la Mama Mini Me | Love4kidz says:

    […] Fashionweek waar de show opviel door het gebruik van babies op de catwalk (blog gemist, lees het hier ). Nu zijn ze verkrijgbaar in de webshop van Melijoe. Een stapje dichterbij je eigen kledingkast. […]

  2. Celeste says:

    Ah echt zo schattig met al die baby’tjes!
    Celeste onlangs geplaatst…Meer water drinken, je lichaam en vocht verliezenMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: