Dolce & Gabbana | Viva la Mama Mini Me

Met hun wintercollectie eren Dolce & Gabbana alle mama’s ter wereld. De ontwerpen zagen we al eerder op de catwalk in Parijs. Nu zijn ze een stukje dichterbij de kledingkast van mini me.

De collectie Viva la Mama is een ontroerende collectie vol lieve woordjes en schattige kindertekeningen. Eerder zagen we de collectie al op de catwalk van de Paris Fashionweek waar de show opviel door het gebruik van babies op de catwalk (blog gemist, lees het hier ). Nu zijn ze verkrijgbaar in de webshop van Melijoe. Een stapje dichterbij je eigen kledingkast. Voor het bedrag van een jurkje moet je wellicht even sparen – of je volgende vakantiegeld aan de kant zetten – maar dan heb je ook een klein kunstwerkje.

Schermafbeelding 2015-07-30 om 23.35.05Schermafbeelding 2015-07-30 om 23.35.14

Vraag is alleen of je het je kindje aantrekt zonder de stress van een vlek of gaatje, maar laat dat de pret niet drukken. De ontwerpen zijn gewoon super meisjesachtig, voorzien van prachtige illustraties, applicaties en details oh, en een eerbetoon aan alle mama’s ter wereld. Dus er naar kijken is eigenlijk ook al een feestje.

Schermafbeelding 2015-07-30 om 23.37.35 Schermafbeelding 2015-07-30 om 23.37.13

Dolce & Gabbana | Viva la Mama | prijzen beginnen vanaf €450,- | verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: