Dress my Dad | Only for Men

Waar kun je beter een vader kleden dan bij een zaak die ‘Only for Men’ heet. Ik hoor op de achtergrond Tim – the toonman – Taylor al grommen. Hier worden mannen omgetoverd tot echte heren. Op 1400 m2 winkeloppervlak bevinden zich niet alleen een keur aan herenkleding merken, maar ook schoenen, ondergoed, een herenkapper en zelfs een heren café. Het is op deze plek dat speciaal voor vaderdag mijn man in het nieuw wordt gestoken #dressmydad.

Tijdens het Dress my Dad event van Only for Men mag mijn jongste zoon zijn vader in het nieuw steken zodat hij er op Vaderdag piekfijn uit ziet. Een leuk moment voor mijn twee mannen. Hoewel ik wel mijn hart vasthoudt, want onze jongste heeft een voorliefde voor felle kleurtjes, bloemen, glitter en roze. Denk: Toppers to the max. Ik zie manlief dus al aan het ontbijt verschijnen in een glitterpak dat bij elke hap oplicht. Het idee om een klein beetje sturing te bieden bij zoveel aanbod is dan ook snel geboren.

dressmydad-love4kidz-6
Aangekomen in Doesburg kijk ook ik mijn ogen uit. Dit is een walhalla voor mannen. Alles onder 1 dak. Niet meer het hele winkelcentrum door op zoek naar een broek of schoenen. Bij Only for Men hangt alles op merk in kleine shop-in-shops. Hip, trendy, casual, sportief of business voor elke man is hier wat wils.
dressmydad-love4kidz-1
dressmydad-love4kidz-5

Eerst maar eens een lekkere cappuccino in het heren café om te horen waar het #dressmydad event precies inhoudt. Dat blijkt eenvoudig: we mogen twee items uitzoeken in de store van Tommy Hilfiger een bovenstuk en een ondermode item of 2 items uit de schoenencollectie van Giorgio. Manlief is meteen wakker: Tommy Hilfiger! Samen met Simon besluit hij op zoek te gaan naar de perfecte outfit.

dressmydad-love4kidz-7
dressmydad-love4kidz-9 dressmydad-love4kidz-8

Zoals verwacht is Simon in ‘Topper-modus’. Hij rent op de Roze en bloemen polo’s af. Gelukkig is er geen glitter of lampjes te vinden. De keuze van vader en zoon richt zich al snel op de kleur blauw. Met verschillende Tommy Hilfiger kledingstukken vertrekt manlief naar het pashokje om onder kritisch oog (van ook moeder) gekeurd en beoordeeld te worden.

dressmydad-love4kidz-11 dressmydad-love4kidz-10 dressmydad-love4kidz-4

Al snel is de keuze gemaakt. Manlief gaat voor een donkerblauwe polo met palmbomen en een witte broek met klein blauw ruitje. Ideaal om op meerdere manieren te stylen.

Dressmyday-love4kidz-15

Only for Men kun je hier online vinden. 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

3 Responses to "Dress my Dad | Only for Men"

 1. Joyce says:

  Jaaaa, natuurlijk kom ik ook even langs om te kijken wat het bij jullie is geworden. Mooi hoor!

 2. Josan says:

  Ik moest ook even bij jou spieken om te kijken wat jullie nu hadden uitgekozen. Ziet er mooi uit. Leuk om je ook even in het echt te zien.
  Josan onlangs geplaatst…Vaderdag #dressmydad bij Only for MenMy Profile

 3. Judith says:

  Gaaf artikel geworden! En wat een leuke zoon en man heb je toch!
  Judith onlangs geplaatst…Papa in de spotlights | outfit voor Vaderdag in Tommy HilfigerMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: