Drijfpakjes met UV-bescherming voor veilig zwemmen

Zonder zwemdiploma is naar het zwembad best een spannende aangelegenheid. Niet alleen voor je kindje, maar ook voor de ouders. Je moet je kindje continu in de gaten houden. Zon en water zijn nu eenmaal niet veilig voor onbeschermde kindjes. Naast het smeren van zonnebrand is goede zwemkleding hele belangrijk. De drijfpakjes met uv-bescherming zorgen voor een extra beetje veiligheid.

Naast dat ze schattig zijn, zijn de drijfpakjes van Beverly Kids ook een echte eyecatcher en veilig in het dragen. Door de drijvers rondom het middel van het kindje fungeren ze als ingebouwde zwembandjes. De drijvers zorgen ervoor dat je kindje niet naar de bodem van het zwembad kan zakken. Hierdoor zijn ze iets veiliger in en rondom het water.

drijfpakjes floating suits beverly kids love4kidz uv-werend

Door de drijvers te integreren in het ontwerp van het pakje, krijg je een grappig effect voor zowel meisjes als jongens. Zeker het stoere Piraten pak en de Yes I Can drijfpak zijn leuk voor stoere jongens. Het draagt als een badpak, maar door de langere pijpjes krijg je eerder het gevoel van een zwempak uit lang vervlogen tijden. Je kan niet anders dan even kijken als er een drijfpakje voorbij wandelt om lekker te gaan spelen in het water.

UV-werende drijfpakjes

Het pakje is gemaakt van uv-werend materiaal en voelt aan als normale badkleding. De drijvers zijn niet met lucht gevuld, maar gemaakt van EVA-schuim. Hierdoor drijven ze, maar zijn ze wel geschikt voor veelvuldig gebruik en ze drogen snel.

drijfpakjes floating suits love4kidz beverly kids uv-werend

Naast dat de drijvers zorgen voor veiligheid in en rond het water, zorgt de stof van het drijfpakje voor extra bescherming tegen zonlicht en uv-straling. De drijfpakjes van Berverly Kids zijn gemaakt van uv-werend materiaal. Ook na het dragen, zwemmen en wassen blijft de bescherming van het materiaal gewaarborgd.

Een drijfpakje werkt eigenlijk net als een gewone badkleding. Ook de verzorging van het materiaal is hetzelfde. Je kan het drijfpakje met water uitspoelen en wassen met een mild handwasmiddel. Je kan ze niet in de droger doen.

drijfpakjes floating suits beverly kids love4kidz uv-werend

Meer over uv-werende zwemkleding lees je in
 ‘Veilig in de zon met uv zwemkleding’

Beverly Kids

Het zwemkledingmerk Beverly Kids maakt drijfpakjes voor kinderen met als motto ‘Van ouders voor ouders’. Dit omdat de drijfpakjes voor een veilig gevoel moeten zorgen. Zo leren ze spelenderwijs te wennen aan water en te oefenen met zwemmen. De pakjes noem je ook wel floating suits of boeibadpakjes.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: