Ducksday | Zeg ‘Ja’ tegen het Huispak

Stiekem vind ik ze heel leuk … de Onesies … of huispakken. Zo’n heerlijk warm, zacht pak waar je mee op de bank MOET zitten. Die je aantrekt als een pyjama en die je gewoon de hele dag niet meer uittrekt. Alleen … als mama van drie kids is het onmogelijk om een moment te vinden om dit pak relaxed aan te trekken. Maar gelukkig is daar über relaxer Simon. Hij heeft het ‘let it go’ gevoel uit gevonden en woont tegenwoordig in z’n Onesie van Ducksday. “M’n pakkie”, noemt hij het liefkozend terwijl ik jaloers toekijk.

Ducksday-Onesie-2
Ducksday-onesie-1

Toegeven, hoe leuk ik de Onesies ook vind, de printjes die ze voor deze relax suits uitzoeken zijn me vaak te zoet. Vandaar ook dat ik nog steeds niet overstag ben gegaan een pak voor mezelf aan te schaffen. Het is gewoon jammer dat de Ducksday fleece pakken maar tot maat 104 gaan. Anders hadden zoonlief en ik nu samen op de bank gezeten. Heerlijk relaxed in ‘ons pakkie’.

Ducksday-Onesie-8
Ducksday-Onesie-5
Het was een instant hit, de onesie van Ducksday. Zodra Simon het pak aan had, besloot hij er in te gaan wonen. Nu horen we elke dag: “Mam, mag ik mijn pakkie aan?”. Omdat het pak volledig van fleece is gemaakt is de stof heerlijk warm, maar ook super zacht. Dat draagt natuurlijk heerlijk.

Ducksday-Onesie-6Ducksday-Onesie-7

Het ontwerp is daarnaast lekker ruim. Dit is wel even wennen voor een mama die een voorliefde voor skinny’s heeft, maar het pak belemmert mijn kleine vent niet in het spelen en de knie pads zorgen ervoor dat hij eindeloos op de grond kan schuiven, kruipen en spelen zonder dat het pak er slechter uit gaat zien.
Het huispak sluit met een rits die vanaf de pijp helemaal tot boven doorloopt. Zo trek je het pak gemakkelijk aan en uit.

Ducksday-Onesie-10
Ducksday-Onesie-9

Ook de kleuren van de Ducksday onesie zijn een schot in de roos. Naast Simon zijn donkerblauw met gele accenten, zijn er ook ontwerpen in petrol met rood, rood en blauw en lime met bruin en gelukkig: zonder zoete accenten of printjes. Gewoon een stoer unisex pak waar menig ouder jaloers op zal zijn.

Ducksday-Onesie-4

Ducksday | Onesie | materiaal: fleece | maten: 74 t/m 104 | verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties | te koop via Ducksday

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: