Dushi boek | Een ziek kroontje

Elle van Lieshout en Erik van Os schreven voor Dushi go with Flo! het boekje Een ziek kroontje. Samen met de illustraties van Mieke Driessen is dit een allerschattigst vooleesboek dat niet alleen kinderen blij maakt en vertederd, maar ook ouders laat genieten.

In het boek Een ziek kroontje volgen we dolfijntje Flo. Op z’n hoofd heeft hij een kroontje. Maar stond dit normaal rechtop, nu hangt het slap en futloos en niemand weet waarom. Flo wordt er verdrietig van. Rabbit, Chick en Dunk willen hem helpen weer een vrolijk dolfijntje te worden.

Gelukkig heeft Flo zulke lieve vrienden als Rabbit, Chick en Dunk, want die doen er alles aan om het kroontje weer rechtop te krijgen. Flo bezoekt een dokter en gaan zelfs op bezoek bij de koning – de kroontjesspecialist. Niks lijkt te helpen. Tot zijn vrienden de koning enthousiast vertellen over de springkunsten van Flo en hoe leuk hij is. De koning wil dat heel graag zien … …

Dit lieve boek laat kinderen kennismaken met vriendschap, samenwerken en liefde. Door in het boek bekende personages van het merk Dushi go with flo! te gebruiken, zullen ze voor kinderen heel herkenbaar zijn. Daarnaast kunnen ze met het speelgoed eindeloos zelf verhaaltjes naspelen.

Een ziek kroontje | Dushi go with flo! | €13,10 | www.dushi.com

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: