DVD | Beverly Hills Chihuahua 3

Vanaf nu ligt de derde DVD-Blue Ray van Disney’s ‘Beverly Hills Chihuahua’ in de winkel. Papi en zijn trouwe viervoeters maken de buurt weer onveilig en zijn klaar om te feesten. Leer alles over vriendschap en familie met de vriendjes van Beverly Hills Chihuahua 3.

Beverly Hills Chihuahua 3 is een super leuke Disney film voor het hele gezin. Samen met hoofdpersoon Papi ga je op bezoek in een chique hotel in Beverly Hills waar hij en zijn familie z’n intrek neemt. Alles is helemaal naar de laatste (honden)wensen, inclusief een echt luxueus hondenspa. Je lekker laten verwennen is helemaal niet zo moeilijk. Ware het niet dat er weer heel veel gekke capriolen en streken op stapel staan.

dvd beverly hills chihuahua 3

Toch toont Papi ook zijn grote hondenhart door de kleine Rosa (het kleinste pupje uit groep) onder zijn hoede te nemen. Rosa voelt zich in het enorme hotel maar klein en onbelangrijk. Papi gaat proberen haar te leren hoe ze haar innerlijke kracht kan aanboren om een ‘groot’ hondje te zijn. Natuurlijk blijkt uiteindelijk dat Rosa een heel stoer en sterk hondje is.

De film Beverly Hills Chihuahua 3 zit boordevol humor, liefde en spanning.

De DVD-Blue Ray van ‘Beverly Hills Chihuahua 3 – Laat het feest beginnen’ ligt nu in de winkels.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: