DVD | de Tumblies

De stopmotion animatie serie Tumblies verschijnt op DVD. Nu kunnen de allerkleinsten onder ons elk moment van de dag genieten van de grappige avonturen van deze grappige poppetjes.

Tumblies is een animatieserie voor peuters, bedacht door Ramon Verberne, Joris Oprins en Marieke Blaauw. De karakters in deze vrolijke serie bestaan uit losse op elkaar gestapelde schijven die om het minste uit elkaar vallen. Dit leidt tot hilarische situaties die ze samen op een leuke speelse manier oplossen.

dvd animatie serie Tumblies

Door de verhaaltjes kort en dynamisch te maken, zorgen ze ervoor dat de fantasie van peuters wordt gestimuleerd. De Tumblies ontdekken dingen uit het dagelijkse leven die herkenbaar zijn voor de kleintjes. Samen plezier hebben, staat in elke aflevering centraal. Door de trucjes die de Tumblies met de losse schijven kunnen uithalen is elke aflevering een vrolijke gebeurtenis.

dvd animatie serie Tumblies

Toch lopen de makers van de Tumblies er niet voor weg om ook boosheid en teleurstelling bespreekbaar te maken. Zo ontdekken peuters dat vriendschap belangrijk is, maar dat de verschillende karakters ook wel eens kunnen botsen. Door alledaagse objecten centraal te zetten per aflevering (beker, bal of kartonnen doos) zal de fantasie geprikkeld worden hiermee in het echt ook aan de slag te gaan.

De Tumblies zijn vanaf November 2012 dagelijks te zien bij KRO Kindertijd. Kijk voor meer informatie op The Tumblies 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: