DVD | Flits & Het Magische Huis

Ik had er nog nooit van gehoord … de kat Flits. Maar wat is hij grappig, stoer en leuk! Na het zien van de dvd ‘Flits en Het Magische Huis zijn we fan van dit kleine dappere katje dat in allerlei avonturen terechtkomt. 

FLits en Het Magische Huis is een verhaal over een jonge kat genaamd Flits die zijn familie kwijtraakt. Op zoek naar een schuilplaats belandt hij in een mysterieus landhuis waar de gepensioneerde goochelaar Laurens woont. Overal in huis wonen pratende dieren en robotjes die over allerlei talenten beschikken. Het verhaal begint pas echt spannend te worden als Laurens in het ziekenhuis komt te liggen en zijn neef het Magische Huis wil verkopen. Dat de dieren en robotjes het hier niet mee eens zijn, mag duidelijk zijn. Ze bedenken dan ook een plan om de potentiële kopers af te schrikken. Hun huis wordt omgetoverd in een spookhuis met Flits als belangrijkste afschrikmiddel.

Flitsenhetmagischehuis-dvd

Hoewel het verhaal bij mij niet bekend was, is het absoluut een leuke kinderfilm. Eentje zonder herkenbare karakters, maar Flits is zo aandoenlijk dat je hem en zijn vriendjes al snel in je hart sluit. Het is wel even wennen om de stem van Bram Moszkowicz uit de mond van Laurens te horen komen. Hierdoor was ik eventjes afgeleid en had ik moeite om het karakter Laurens en zijn stem als 1 geheel te zien. Maar kids dit zal voor kinderen niet aan de orde zijn.

Flits & Het Magische Huis | met Nederlandse stemmen van: Valentijn Banga, Bram Moszkowicz, Patrick Martens, Jac Goderie, Fleur van de Water en Louis van Beek | 83 minuten | vanaf 6 jaar | € 12,99 | BelgaFilms.be | Verkrijgbaar via Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

3 Responses to "DVD | Flits & Het Magische Huis"

  1. Annemieke says:

    Leuk voor mijn kinderen, ze zijn dol op stoere dieren en grappige verhalen.

  2. frouke blom says:

    lijkt me erg leuk!!Bedankt voor de tip voor in deze herfstvakantie!!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: