Early Rider Juno | Spherovelo een unieke loopauto

Wat gaat daar nou door de kamer? Het lijkt wel een vreemdsoortig insect, een robot of Alien? Nee, allemaal fout. Dit is de Spherovelo Early Rider Juno: een unieke loopauto die zich niet door wielen, maar door bollen voortbeweegt.

De Spherovelo Early Rider Juno is een unieke loopauto die eruit ziet alsof hij van een verre planeet naar aarde is gekomen. Neem plaats op z’n rug en hou je goed vast aan z’n houten ‘oren’ die dienst doen als stuurtje. Je kindje zit heerlijk comfortabel op de rug van het ‘beestje’, want het zitje is voorzien van anti-slip waardoor vallen en glijden minder makkelijk worden.

Meest unieke detail aan de Spherovelo is wel dat deze loopauto zich niet voortbeweegt door wielen, maar door twee bollen die onderop zitten. Hierdoor krijg je een heel nieuwe ervaring met voortbewegen. Immers je kan ook van links naar rechts. Een geweldige stimulans om als kindje je balans te leren houden. Mocht dit balanceren nog een beetje te moeilijk zijn, klap dan de zijwieltjes uit voor meer stabiliteit. Deze zijwieltjes zijn verwijderbaar.

Kleine Simon testte op de Negenmaandenbeurs de Spherovelo in de stand van TrotseMoeders.nl. Trots als een pauw zat hij rechtop op het beestje. Wel even wennen hoor ‘balans’ houden. Maar doordat de loopauto vrij laag bij de grond is en compact in zijn vormgeving, zat Simon stevig op het zitje. Wat een lol! Wegrijden was nog een beetje te veel gevraagd, maar het grappige design, het zitten op dit beest en de beweging die Simon voelde, maakte dat hij met een grote grijns de rest van de bezoekers aankeek vanaf zijn Spherovelo. Eraf tillen werd nog een hele klus.

De Spherovelo is geschikt voor kids van 1 tot 2,5 jaar en verkrijgbaar in heel veel opvallend vrolijke kleuren en kost €84,- bij Loopautostore  Kijk voor meer informatie op Early Rider

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: