Eddie Pen | jasjes in zomerse kleuren

We zien ze deze lente al veel in het straatbeeld: de gewatteerde jasjes in felle kleuren. Vingino, Retour, Airforce, elk zichzelf respecterend kledingmerk heeft een knal exemplaar in haar collectie. De mooiste zijn echter de super zachte exemplaren van Eddie Pen via LittleOne. Deze zijn niet alleen knal van kleur, maar dragen ook nog eens als een zacht vachtje.

Kleuren zijn iet meer weg te denken deze zomer. Laat de zon maar schijnen! Ook Eddie Pen komt met een geweldige collective fel gekleurde gewatteerde voorjaarsjasjes. Heerlijk om als tussenjas te gebruiken of mee te nemen voor als het frisser wordt. Het Nederlandse weer kan immers ook tijdens de zomer maanden heerlijk onvoorspelbaar zijn.

zomerjas, kinderkleding, kindermode, eddie pen, littleone, jas

Of je nu kiest voor een geweldige jas met drukknopen of een bodywarmer met rits, elk exemplaar uit de Eddie Pen collectie is zo ontzettend zacht dat je er onmiddellijk verliefd op wordt. Dit jasje wil je het liefst nooit meer uit trekken. Het voelt zachter dan zacht en zo draagt het ook. EN dit lichtgewicht jack is super makkelijk want als je het even niet draagt, vouw je het in een wip op tot een klein pakketje wat je in het bijgeleverde tasje doet en in je tas stopt. Handig!

zomerjas, kinderkleding, kindermode, eddie pen, littleone, jaszomerjas, kinderkleding, kindermode, eddie pen, littleone, jas

Daarnaast zijn we niet alleen verliefd op de zacht- en handigheid van de Eddie Pen jas, ook zijn de kleuren echt van deze zomer: opvallend en knal. Kies je voor een knal gele, fuchsia roze, een turquoise of groen exemplaar?

zomerjas, kinderkleding, kindermode, eddie pen, littleone, jaszomerjas, kinderkleding, kindermode, eddie pen, littleone, jas

Eddie Pen | Buitenkant: polyamide | Binnenkant: 10% veren en 90% dons | prijzen varieren van €69,- voor een bodywarmer tot €89,- voor een jas | maten 92 t/m 140 | Verkrijgbaar bij LittleOne

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: