Tous les Cheris | kraamcadeautjes om te bewaren

Het lijkt wel alsof er bij mij in de vriendenkring altijd iemand zwanger is. Super leuk natuurlijk, maar dat betekent ook op zoek naar het ultieme kraamcadeautje voor de kleine spruit. Via Pinterest stuitte ik op de afbeeldingen van Tous les Chéris. Zij maken de meest romantische en prachtige kraamcadeautjes. In elk doosje wordt met zorg een eerste kledingsetje verpakt. Dit is een kraamcadeautje om te bewaren.

Tous-les-cheris-kraamcadeau

De kraamcadeautjes van Tous les Chéris zijn zo romantisch en delicaat dat het alles uitstraalt waar je aan denkt bij een klein wondertje: zachtheid, sereen, puur, delicaat en met heel veel liefde. De kraamcadeautjes bestaan uit een collectie prachtige ‘Eerste kleertjes’. Deze kun je naar eigen smaak uitzoeken uit de Tous les Chéris collectie. Zo heb je een aantal shirtjes en broekjes in verschillende zachte en natuurlijke kleuren. Door gebruik te maken van de zachtste stoffen is het voor elk kindje heerlijk om de Tous les Chéris kleertjes te dragen. Zeker als je nog zo’n teer huidje hebt als een pasgeboren baby.

Tous-les-cheris-kraamcadeauTous-les-cheris-kraamcadeau

Wat het kraamcadeautje helemaal speciaal maakt is de afwerking van het pakketje. Nadat je de kleding hebt uitgezocht wordt het prachtig verpakt in zijdezacht papier met lint en daarna als kers op de taart in een prachtige doos gelegd met romantische Jugendstil uitsnedes. Deze afwerking heeft echt mijn hart gestolen. Zo maak je niet alleen met de inhoud, maar ook met de uitstraling een onuitwisbare indruk.

Tous-les-cheris-kraamcadeauTous-les-cheris-kraamcadeau

De kleertjes van Tous les Chéris zullen na het dragen zeker nog een leven mee gaan in de ‘herinneringsdoos’ of ‘memoriebox’ van het kindje. Zodat het later voor een prachtige herinnering kan zorgen.

Tous-les-cheris-kraamcadeau

Tous les Cheris | kleertjes voor pasgeboren kindjes | na het dragen met liefde bewaren voor later | prijzen variëren van €29,95 voor een broekje tot €59,95 voor een setje | verkrijgbaar bij Kapoes

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: