Een Ot & Sien moment met Lill’g Treasures

Oh wat is de kleine Lena om op te eten in haar outfit van Lill’g Treasures. Een klein Sientje uit de jaren dertig van de vorige eeuw loopt ons enthousiast tegemoet. Deze Outfit of the Day is te lief voor alle kleine retro kindjes. Even een trip down memory lane.

lillgtreasures-kindermode
lillgtreasures-kindermode
Niet alles uit de collectie van Lill’g Treasures heeft een retro-feel. Naast deze geweldige romantische ontwerpen, heeft de collectie ook stoere en hippe items. Alleen de romantische retro-ontwerpen fascineren mij … en Lena duidelijk ook. Ze is gegrepen door de zachte bont rand rond haar jurkje waarin pareltjes en kraaltjes glimmen en glansen. Haar handjes wrijven zachtjes over de applicatie en zorgen voor een grote glimlach rond haar mondje. Zelfs het gebreide mutsje blijft onaangeraakt op z’n plek zitten. Wat een adorable outfit voor deze kleine klassieke meid.

lillgtreasures-kindermode lillgtreasures-kindermode

Bij Lill’g Treasures willen ze oude en nieuwe technieken verenigen. Zo krijgt een hip shirt een klassieke applicatie en wordt een legging voorzien van een aparte vlecht-techniek. Alle ontwerpen zijn voorzien van zachte verwassen kleuren die zorgen voor het ‘oude’ gevoel. Inspiratie haalt Lill’g Treasures uit romantische brieven, gedichten en handgeschreven brieven uit de tijd tekenen en naaien met de hand werd gedaan.

lillgtreasures-kindermode

Lill’g Treasures | maten 1 t/m 7 jaar | prijzen variëren van €24,95 voor een legging tot €99,95 voor een jas | verkrijgbaar via de webshop van Lill’g Treasures 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: