Een spetterende feestcollectie bij Zeeman

Naast dat de kerst een geweldige tijd is om het huis te versieren, lekker te eten en vooral te genieten, is kerst ook altijd een momentje om helemaal los te gaan met kerstoutfits. Heerlijk toch als kinderen als nette heertjes en dametjes aan het kerstdiner zitten.

Eerlijk is eerlijk, echte heertjes en dametjes maken van kindjes mag dan leuk zijn. Het is minder leuk als ze de outfit maar een paar keer kunnen dragen en zich tijdens de kerstdagen ongemakkelijk voelen omdat ze niet in staat zijn normaal te spelen of zich zorgen moeten maken om een vlek.

zeeman-love4kidz-feestkleding-kerst-3

Dat vind de Zeeman ook. Zij komen deze feestdagen dan ook met een ‘Sparkling Party Collection‘ Spetterende outfits, maar wel met het oog op het budget. Zeeman laat zien dat feestoutfits niet duur hoeven te zijn om een maximaal chique effect te creëren. Echte heertjes en dametjes zijn in een handomdraai gerealiseerd … echte heertjes en dametjes die na het diner ook nog lekker over de grond kunnen kruipen of kunnen chillen tijdens een kerstfilm.

zeeman-love4kidz-feestkleding-kerst-2

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: