Een stil moment in stijl | mini rouwauto

Het is geen leuk onderwerp om over te praten. Zelfs geen leuk onderwerp om over na te denken. Toch is het voor sommige papa’s en mama’s helaas de harde realiteit: het verlies van een kindje. Toch is het goed dat er initiatieven zijn die stille wensen vervullen tijdens een zwaar verlies.

Ik prijs mezelf elke dag gelukkig met mijn drie wondertjes en moet er niet aan denken dat hen iets overkomt. Toch weet ik ook dat ongeluk op ieders deur kan kloppen en dat we niet ons hoofd in het zand moeten steken. Hoewel ik het dan ook geen fijn onderwerp vind om mee bezig te zijn, greep het initiatief van minirouwauto mij wel. Want ik kan mij voorstellen dat ik een eenzaam gevoel overhoud aan een grote rouwauto en een klein kistje en dat het wellicht wat meer rust kan bieden als alles precies zo gaat als je zelf graag wilt.

minirouwauto-love4kidz

Zomaar tijdens een rondje surfen op het internet kwam ik op de website van minirouwauto. Eigenlijk wilde ik gelijk wegklikken, want dit is ‘niet leuk’. Toch kon ik niet door surfen. Love4Kidz biedt immers informatie over allerlei gebieden van de kinderwereld. Ook als deze eindigt.

minirouwauto-love4kidz

Daarom na lang nadenken, heb ik besloten de link van minirouwauto toch met jullie te delen. De website biedt rouwauto’s van het merk Mini aan. Doordat deze auto’s klein zijn, zorgen ze er niet voor dat kistjes verdwijnen. Iets waar ik gelijk een warm gevoel van kreeg. Want dat is toch het laatste dat je wilt.

minirouwauto-love4kidz

Naast dat de website de mini aanbiedt als rouwauto is het ook mogelijk deze helemaal naar wens te voorzien van bloemstukken, muziek en zelfs stickers. Alles is in overleg mogelijk. Dat moet toch een rustgevend gevoel geven. Dat je alles doet zoals voor ogen had.

Mini rouwauto | informatie vind je op minirouwauto

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: