Een Themafeestje – hoe doe je dat?

Vier je binnenkort de verjaardag van je zoon of dochter? Dan wil je natuurlijk een leuk feest geven. Wie wil er tegenwoordig geen uniek feestje? Eentje die andere kindjes nog heel lang herinneren? Een feestje dat nog nooit gedaan is. Een leuk idee is dan een themafeest. Bij een themafeest kun je het helemaal aanpassen op de favoriete bezigheden van je kindje. Ideaal als ze ergens fan van zijn. 

Themafeest voor de jongens
Vaak willen jongens een stoer feestje, waarbij je uitdagende dingen mag doen. Bij het bedenken van een stoer thema moet je eerst nagaan wat jouw zoon nou eigenlijk geweldig vindt en wat haalbaar is qua leeftijd. Zo kun je verschillende thema’s bedenken zoals een voetbal of piraten. Ga natuurlijk ook een beetje na wat de vrienden en vriendinnen van je zoon leuk vinden. Zij moeten zich ook op hun gemak voelen tijdens het feest. Ga je voor een piratenthema, dan heb je zeker een piraten accessoires nodig om het feest compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan: kostuums, zwaarden, een schatkist, nepgoud, piratenvlaggen en natuurlijk een ooglap.

chocolate-cupcakes-1058711_640flags-995195_640

Themafeest voor de meisjes
Verjaardagen van meisjes gaan er vaak rustiger aan toe dan de verjaardagen van jongens. Meisjes vinden het meestal leuk om te knutselen of bezig te zijn met haar en make-up. Lekker tutten, bezig zijn met het maken van iets en ondertussen lekker kletsen. Een modellen thema is dan ook een leuk thema om te gebruiken op een feestje voor meisjes. Natuurlijk heb je hierbij de juiste accessoires nodig om het feest compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan kinder make-up en mooie spiegels, haar accessoires, en over the top verkleedkist om de na het opmaken het resultaat in een fotoshoot vast te leggen. Leuk extra accessoire is om een persoonlijke thema vlag te laten maken en deze als tafelkleed te gebruiken tijdens de visagie-sessie. Voor ideetjes kan je terecht bij DVC Signstore.

cupcake-655381_640vacation-888817_640
Benodigdheden
Naast de thema accessoires heb je natuurlijk nog veel meer nodig een geslaagd feest te geven voor jouw kind. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De uitnodigingen
  • Taart, gericht op het thema
  • Lekker (gezond) eten en drinken
  • Versiering
  • Cadeautje(s)

Heb je een thema en heb je hulp nodig bij de uitvoering? Kijk dan eens op Pinterest voor thema ideetjes zodat jouw kinderfeestje het feestje van het jaar wordt.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: