EGG | Customizable multi-sport kinderhelm

Voor wie een stoere, unieke en personal kinderhelm zoekt, kan eigenlijk niet zonder EGG. EGG is een multi-sport kinderhelm die helemaal naar eigen smaak tecustomizen is. Door de verwijderbare skins kun je zo  je helm gemakkelijk veranderen en voorzien van coole accessoires.

De EGG helm is een standaard design helm waarover je een ‘skin’ plaatst. Deze skins zijn er in heel veel verschillende soorten en kleuren zodat er zeker een favoriet tussen zit die bij je past. De skins zijn gemaakt van elastane en vormen zich op deze manier prachtig rond de helm. De rubberen add-ons zijn extra accessoires om de helm nog meer ‘van jou’ te maken.

EGG kinderhelm

Naast dat de helm natuurlijk een opvallend en uniek exemplaar moet zijn, is veiligheid het allerbelangrijkste. Ook dit zijn ze bij EGG niet uit het oog verloren. De helmen voldoen aan alles veiligheidseisen voor skiën, snowboarden, fietsen en skateboarden.

Kies je je helm uit op de juiste maat en ga snel naar de afdeling ‘skins’. Hiermee kun je je helm aanpassen aan je humeur of kleding. EGG Skins zijn gemaakt van hoge kwaliteit stretch stof en speciaal voor de EGG helm gemaakt.

Boys
Voor stoere binken heb je de NinoDante en de Tommy. Nino is een formule1 racewagen-helm. Hiermee ben je vast de snelste! De Tommy is een stoere soldatenhelm. Dante is een witte skin met oranje vlammen erop.

EGG KinderhelmEGG Kinderhelm

Meiden
De meiden kunnen kiezen uit NikiDorothy en Pua. Niki is de meiden-versie van de Nino. Een stoere F1 helm in opvallend roze. Dorothy betekent ‘geschenk van God’ in het Grieks. Deze skin is in het oud-roze met opvallende witte dots. Pua is een flower power skin. Een turquoise skin vol roze en witte bloemen. Deze Pua skin ademt de zomer, of je hem nu in de winter draagt of niet.

EGG KinderhelmEGG Kinderhelm

Accessoires
Als je je skin hebt gekozen, is het tijd om te customizen. Dit kan met heel veel verschillende accessoires. Ben je de prinses van de piste? Kies dan voor het grappige kroontje. Liever een stoere bink, dan is de Mohawk wellicht iets voor jou. Maar het is ook mogelijk om stoute duivelhoorntjes op je helm te plaatsen. Wat dacht je van de Fruitstalk? Een echt fruitstokje waarmee je in een klap een appeltje of tomaatje bent. Naast deze ‘gekke’ aanvullingen is er ook een zonnekap en een skiclip verkrijgbaar.

Wat betaal je voor een EGG? De helm kost €69,-. Voor de diverse skins betaal je €15,- en de Add-Ons zijn €9,-. Voor €93,- heb je een complete helm. Kijk voor meer informatie op EGG

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: