Eleganza for Kids | Kleding voor de feestdagen

Met de feestdagen om de hoek, hebben we weer een goed excuus om ons te vergapen aan de prachtige jurkjes van Eleganza voor kids. Exclusieve feestkleding van Italiaanse bodem.

De zomercollectie die Eleganza for Kids in huis had gehaald was al van een hoog ‘aaahhhh-gehalte’, maar de wintercollectie heeft een echte wow-factor. Deze feestdagen zijn een goed excuus om – ondanks de tegenvallende economie – ons te vergapen aan al deze exclusiviteit. We zullen 2012 in stijl en met luxe afsluiten! Dat is de boodschap die de collectie ons geeft.

La stupenderia AW 12-13

De collectie bestaat uit heel veel lieve prachtig afgewerkte jurkjes in de mooiste stoffen en meest originele dessins. Door de fantastievolle details zal je kindje zeker een eyecatcher zijn op elk feestje. Pailletten, glitters en glimmende stoffen alles is aanwezig om er een spetterend feest van te maken.

Zonde om deze collectie maar 1 keer te dragen? Absoluut! Daarom is Love4Kidz er ook voorstander van om je kindje in haar mooiste prinsessenjurk naar school te sturen. Met een maillot, grof gebreid vest en een paar stoere laarzen, maak je van elk ‘te’ chique jurk een prima ‘school outfit’. Waarom niet? Elke dag kan immers een feestdag zijn.

Eleganza for kids heeft in haar webshop de merken Charabia en La Stupenderia. Beide van Italiaanse bodem en met een exclusieve afwerking. De gelegenheidskleding gaat van 0 tot 7 jaar. Prijzen variëren van €30,- voor een legging tot €243,- voor een Bordeaux rode jurk. Kijk voor meer informatie op Eleganza for Kids

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: