Ergonomische zitzakken | Terapy

Zin om na een lange dag even neer te ploffen en echt te relaxen? Doe dat dan eens in een van de ergonomische zitzakken van Terapy. Er zijn zoveel verschillende soorten zakken, dat er voor ieder wat wils is. Gevuld met fijne eps-korrels vormen ze zich naar je lichaam voor optimaal comfort. Zo kun je in de mini-Terapy na een bevalling op krachten komen. Samen met de u-terapy is het ideaal om je kindje te voeden.

De ergonomische zitzakken van Terapy zorgen niet alleen voor zitcomfort voor mensen met rug- en bekkenklachten, ook zonder klachten is het heerlijk relaxen in de hippe zitzakken. De eps-korrels zorgen ervoor dat de zitzak zich prettig rond het lichaam vormen om zo optimaal te kunnen ontspannen.

De Mini-TERAPY biedt door het rekbare materiaal uitstekend zitcomfort na de bevalling. Door de trendy vormgeving in druppelvorm is het een aanwinst in elk interieur. Immers de Mini-TERAPY is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Ben je de kleur zat, dan is het mogelijk om de zitzak te voorzien van een wasbare buitenhoes in een van de andere kleuren.

De Mini-TERAPY is 100 x 80 x 50 cm, verkrijgbaar in 15 kleuren en kost 129 euro
Kijk voor meer informatie op: zitzak van Terapy

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: