Even voorstellen: een knuffelzachte Lalaloopsy babypop

Lalaloopsy poppen vind ik super cute. Met hun gekke uiterlijk, knopen ogen en eigen eigenwijze karakters. Maar hoe geweldig de kleurrijke poppen ook zijn, toch vind ik het erg jammer dat ze – ondanks hun formaat – helemaal niet knuffelbaar zijn. Daar komt verandering met de Lalaloopsy babypop. Deze is namelijk heerlijk zacht en gemaakt om urenlang mee te knuffelen. Yes!

Met de Lalaloopsy poppen worden hier in huis de meest fantasierijke verhalen verzonnen. Daar lenen de vrolijk gekleurde lappenpoppen zich ook uitstekend voor. Je kan alle kanten op met de eigenwijze karaktertjes. En nu wordt daar ook het urenlang knuffelen aan toegevoegd. Zo heeft elke pop zijn eigen taak. De bekende Lalaloopsy’s worden na het spelen netjes opgeruimd om plaats te maken voor Lalaloopsy de babypop. Met deze zachte pop kun je heerlijk knuffelen. gemaakt van een zachte stof: een echte soft doll.

lalaloopsy, babypop, knuffel, zacht, speelgoed,

Bij het knuffelzachte uiterlijk houdt het verschil met de andere poppen niet op. Ook zijn de babypoppen echte baby’s. Met een heuse speen, babymutsje en luierbroekje. Allerleukste vind ik dat ze een schattig naveltje onder hun broekje hebben. Heb je een favoriete Lalaloopsy? Dan is het nu mogelijk om haar als babytje heerlijk te knuffelen. Hoe leuk!

lalaloopsy, babypop, knuffel, zacht, speelgoed,

Lalaloopsy Babypop | €19,99 | inclusief speentje in de vorm van een diertje | MGA Entertainment | verkrijgbaar bij de grotere speelgoedwinkel

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Even voorstellen: een knuffelzachte Lalaloopsy babypop"

  1. Schattige ballerina poppen van Alimrose | Love4kidz says:

    […] Nieuwsgierig naar andere knuffelbare poppen? Check dan blog over Knuffelzachte Lalaloopsy poppen […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: