Fashionshow zomercollectie Jow Junior

Sinds Anna vorig jaar de High Fashion Kids by Jow Junior heeft gewonnen en haar eigen ontwerp in de zomercollectie van Jow Junior werd opgenomen, staat ze geregeld model voor dit leuke unieke kinderkledingmerk. Zo ook afgelopen zaterdag in Museum Rotterdam waar de lente-zomer collectie werd getoond.

JowJuniorFashionShow-Love4kidz-2

Het is al lekker druk backstage als we binnen komen. Anna mag gelijk in de make-up. In no-time ondergaat mijn kleine meid een metamorphose en staat er opeens een echt modelletje voor me. Natasja de visagiste besluit om zoveel mogelijk van haar sproetjes niet te bedekken. Daarna is het door naar Haarstyling om daarna een doorpas te hebben met haar outfit.

JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-9JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-24 JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-8JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-23

Helemaal klaar in haar outfit en make-up is het wachten geblazen. En dat wachten duurt lang. Zeker als je een meisje van tien bent. Zeker twee uur moeten de modelletjes backstage blijven. Zo nu en dan worden ze weggeroepen voor een fotoshoot om de outfitjes goed in beeld te krijgen bij de fotografen. Verder is het wachten, voorzichtig drinken en knabbelen aan een krentenbol, roze koek of eierkoek.
JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-22 JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-21 JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-20

Ondertussen vult de zaal van het Museum Rotterdam zich langzaam met genodigden, pers en geïnteresseerden. Langs de gehele catwalk staan stoelen opgesteld die (bijna) allemaal gevuld zijn als de show eindelijk gaat beginnen.

JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-25 JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-26

Deze fashionshow van Jow Junior is een samenwerking met de volwassen ontwerpen van House of Byfield, brillen van Jos Bayens, tassen van Carat 23, bloem decoraties van SolyFlores en met slippers van Ipanema en schoenen van Dungelman. Hierdoor was de show gevarieerd en rijk aan stijlen en statements.
JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-17    JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-13 JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-12  JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-10

Angelle Chang, founder en designer van Jow Junior heeft met haar frisse zomercollectie laten zien dat zij naast haar low rider broeken met postzak-zakken en klok-rokjes ook in staat is om geweldige knitwear en frisse zomer outfits te realiseren met als hoogtepunt van de show voor mij de grof gehaakte rode top met open rug.

JowJuniorFashionShow-love4kidz-1

JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-14JowJuniorFashionShow-Love4Kidz-11

Daarnaast zijn de Delfst blauwe zomerjurkjes met Amsterdamse huisjes stof ook een echte eyecatcher.

Jow junior | van 68 t/m 176 | verkrijgbaar via Jow Junior Shop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: