Fashionvergelijker | op zoek naar de juiste prijs

I love fashion … ik geef het toe. Voor mezelf, mijn man en voor mijn kinderen. Het maakt me blij als mijn kids er leuk en fashionable uit zien. Dat dit niet altijd leuk is voor mijn portemonnee beken ik gelijk. Daarom ben ik zo blij met m’n laatste ontdekking: Fashionvergelijker.nl. Deze site vergelijkt prijzen op diverse websites met elkaar zodat je – de voor jou – juiste prijs betaalt.

Kindermode is niet alleen heel erg leuk, maar kan – eerlijk is eerlijk – ook behoorlijk prijzig zijn. Zeker met drie kinderen in de groei is het een sport om de juiste outfit voor het juiste bedrag te scoren. Maar waar vind je die beste prijs? Er zijn in webshopland zo ontzettend veel grote en kleine aanbieders dat je door de bomen het bos al snel kwijt raakt. Want is die ene grote nu wel altijd de goedkoopste?

Schermafbeelding 2015-07-07 om 21.00.10

Fashionvergelijker.nl is er om van deze chaos een overzichtelijk geheel te maken. Deze site geeft je in een oog opslag de prijzen van diverse aanbieders op dat ene artikel dat je zoekt.

Om de proef op de som te nemen, besluit ik een speurtocht naar een super hippe jeans van Tumble ‘n Dry voor dochterlief te ondernemen. Kijken of er inderdaad een goede match gevonden wordt op deze vergelijkingssite. Op de homepage kies ik voor ‘kinderen’ (je kan ook voor vrouwen of mannen kiezen). Het drop-down-menu geeft de keuze uit ‘kleding’, ‘schoenen’ of ‘accessoires’, maar je kunt ook gelijk voor een specificatie kiezen. Ik kies voor ‘broeken’.

Schermafbeelding 2015-07-07 om 21.00.45

Op mijn homepage krijg ik gelijk een ruim aanbod van verschillende merken en en broeken met afbeelding en een teller dat ze 9463 broeken bij 49 shops hebben gevonden. Ik zie gelijk heel veel te leuke broekjes, maar ik verman me zelf om bij het plan te blijven en besluit mijn zoektocht ter verfijnen door in de menubalk te kiezen voor ‘merk’ en ‘maat’.

Mijn hele scherm vult zich met Tumble ’n Dry broeken. Onder de broeken staat de soort broek (lang, tapered, slim fit), de prijs en hoeveel prijzen er te vergelijken zijn. Ik kies voor de Tumble ’n Dry Asya broek en klik op de afbeelding.

fashionvergelijker-love4kidz

Een pop-up opent nu in mijn scherm. Hierin staat de afbeelding van de broek en bij welke webshops hij in de juiste maat verkrijgbaar is en tegen welke prijs. Daarnaast is het heel handig dat je gelijk naar die site van keuze kan gaan, maar dat je ook ziet wat de verzendkosten op die site zijn en de levertijd.

fashionvergelijker-love4kidz

Extra handig is dat de fashionvergelijker ook alle beschikbare maten geeft van de webshops die de broek in stock hebben. Daarnaast geven ze het prijsverloop van de broek weer, zo kun je gemakkelijk zien hoeveel de broek in eerste instantie kostte en hoe snel hij in de sale ging. Vind je de prijs nog niet laag genoeg? Dan kun je zelfs een prijs alarm instellen.

Klik op het icoontje van de wekker en vul je gewenste prijs in en je emailadres. Via een mail wordt je gealarmeerd wanneer de broek jouw prijs heeft gekregen.

Fashionvergelijker.nl heb ik toegevoegd aan mijn favorieten!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Fashionvergelijker | op zoek naar de juiste prijs"

  1. Judith says:

    Ik kende deze website nog niet, maar klinkt aardig interessant. Zeker het prijsalarm vind ik goed bedacht.
    Judith onlangs geplaatst…REPORT | kleine fabriek SS16My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: