Fav of the Day Animal jogg by Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry opende in Amersfoort haar conceptstore. Hier kun je je onderdompelen in de wereld van Tumble. Het is een kijkje zeker waard, want hier ervaar je hoe Tumble ’n Dry haar collecties ziet en voelt. Absolute Fav of the Day binnen de jongenscollectie deze winter is de Animal Jogg. 

Het is voor mij een absolute eyecatcher: de jogg. Je ziet ze tegenwoordig in alle soorten en maten in het straatbeeld. Deze heerlijk zittende broek is er niet alleen meer voor een avondje bankhangen of een uurtje sporten. Met een jogg 2.0 maak je gewoon de blits. Deze winter is mijn absolute favoriet de Animal jogg van Tumble ’n Dry. Deze super stoere sweatpants is er in twee kleuren en is gemakkelijk te mix & matchen en draagt heerlijk.

tumblendry-jogg-love4kidz

Dat printjes van wilde dieren helemaal ‘het’ zijn op het moment, dat mag duidelijk zijn. Binnen de wintercollecties van elk respecterend modemerk zit wel een tijger, leeuw, zebra, neushoorn of beer. Wilde dieren zijn stoer en spreken tot de verbeelding zowel in illustratie als fotoprint. De coole broek van Tumble ’n Dry is hier een goed voorbeeld van.

tumblendry-jogg-love4kidz tumblendry-jogg-love4kidz

Tumble ’n Dry | Endrin Boys pants | €37,95 | 92 t/m 140 | in ecru en petrol | verkrijgbaar via Tumble ’n Dry

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Fav of the Day Animal jogg by Tumble ’n Dry"

  1. Judith says:

    Echt een geweldig broekje! Zou ik ook zo kunnen kopen 🙂 XO Judith
    Judith onlangs geplaatst…VIDEO | shoplog kinderkleding + kinderkamerMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: