Fav of the Day | Babyslofjes van vilt by Esgii

Wat zijn ze leuk, lief en warm, de vilten babyslofjes van Esgii. Met de hand gemaakt in Mongolië zijn ze niet alleen warm en behaaglijk, maar ook honderd procent Fairtrade. De schattige babyslofjes zijn er in het grijs voorzien van een grijze, blauwe of roze veter. Te lief.

De vilten babyslofjes zijn een ideale kraamcadeau voor baby’tjes die deze winter geboren worden. Naast dat de voetjes heerlijk warm blijven door het gebruik van vilt, zijn ze ook nog eens te schattig voor zowel jongens als meisjes. De kleur van het slofjes is een basisgrijs, maar kan gepimpt worden met een zacht blauwe, roze of grijze veter.

esgii-viltenbabyslof-love4kidz

Esgii laat de vilten sloffen in Mongolië maken door met meerdere kleine Fairtrade organisaties samen te werken. Zo ontstaat er een eerlijke viltproductie die zowel voor Esgii als voor de Mongoolse bevolking goed is.

esgii-viltenbabyslof-love4kidz

Geen baby meer in huis, maar wel verliefd op de vilten slofjes van Esgii? Ook voor kinderen en volwassenen hebben ze een assortiment sloffen in hun webshop. Ook deze vilten sloffen zijn met de hand gemaakt in Mongolië.

Vilten sloffen | vanaf €35,95 | fairtrade met de handgemaakt in Mongolië | verkrijgbaar bij Esgii

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: