Fav of the Day | Camera by Twig Creative

Wat kan je toch eindeloos verdwalen op het internet. Door eindeloos op linkjes te klikken, kom je uiteindelijk de leukste, liefste, gekste en mooiste items tegen. Vandaag vond ik – op zoek naar een broek met franje! – de geweldige houten camera’s van Twig Creative. In heel veel super vrolijke kleuren heb ik deze gelijk op mijn persoonlijke ‘favorites’ lijstje gezet.

twigcreative-camera-woodentoy-love4kidz

 

Dit geweldige houten cameraatje komt uit de Pixie Pantone collectie. De naam zegt het al, de cameraatjes zijn voorzien van kleuren uit de Pantone waaier. Heerlijke vrolijke cameraatjes zijn het resultaat. Dit houten exemplaar laat kinderen hun fantasie gebruiken. Ideaal in een wereld voor digitaal geweld. Om dit ‘echt foto’s maken’ te bevorderen zijn de knopjes echt draaibaar en kun je de ‘finder’ ook bewegen.

gold_big_grande
twigcreative-camera-woodentoy-love4kidz

 

Nu maar hopen dat ze van je dure digitale camera afblijven. De Pixie Pantone camera staat op mijn wanna have lijstje in de kleur zwart …

twigcreative-camera-woodentoy-love4kidzblack_grande

 

Liever creatief aan de slag? Via de site van Twig Creation kan je 3 cameraatjes bestellen die nog niet beschilderd zijn. Zo kan je zelf aan de slag met creativiteit, kwast en verf!

Pixie Pantone | Twig Creation | £27,- | verkrijgbaar via ScoutandcoKids 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: