Fav of the Day | Denim jumpsuit by Ilovegorgeous

Het Britse I love gorgeous is niet alleen typisch Brits, het is ook nog typisch meisjes. Hun wintercollectie zit ook dit jaar weer vol bloemetjes, kantjes en heel veel roezeltjes. Romantisch en een tikje nostalgisch. Toch haalden ze hun inspiratie uit de Russische cultuur. Dat dit geen culture clash veroorzaakt bewijst hun folklore denim jumpsuit.

Een terechte Fav of the Day deze denim jumpsuit. Hoewel de volledige wintercollectie prima in deze serie thuis past, valt dit broekpak echt op. Alleen al door niet helemaal in de typische romantische collectie van I love gorgeous te passen zoals we gewend zijn van dit Engelse merk.

girls-denim-flying-suit-1_1

 

In dit design geen kantjes, roemertjes of andere meisjesachtige details. Het is een stoer jumpsuit dat gecombineerd met een paar stoere gympen en leren jack een kekke outfit wordt.

Helemaal geen romantiek deze keer? Dat kon I love gorgeous niet helemaal achterwege laten. Vandaar dat op de achterzijde van het pak een paar prachtige vleugels met een groot hart geborduurd zitten. Wel in een stoer kleurtje.

Schermafbeelding 2015-09-24 om 14.25.28

 

I love gorgeous | denim jumpsuit | €88,04 | maat 2 t/m 13 jaar | verkrijgbaar via Ilovegorgous

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: