Fav of the Day | Difrax speen by Keith Haring

Hoewel de kunstenaar zelf al een tijdje geleden is overleden, leeft hij voort door zijn kunstwerken. Nu kunnen ook heel kleine kindjes kennismaken met de vrolijk gekleurde graffiti art van Keith Haring. Difrax lanceert vijf speentjes met een print van Haring erop en €1,- gaat naar de Keith Haring Foundation / hulp aan kinderen die getroffen zijn door HIV/AIDS.

Het staat bol van de samenwerkingen tegenwoordig. Het ene na het andere samenwerkingsproject vinden hun weg naar mijn inbox. De ene nog mooier dan de andere. Een speciale samenwerking is die van Difrax en de Keith Haring Foundation. Zij realiseerden 5 speentjes. De kwaliteit van de speen is zoals we gewend zijn van Difrax, de buitenkant is voorzien van een Haring printje. Van elk verkocht speentje gaat er €1,- naar de Keith Haring Foundation / hulp aan kinderen die getroffen zijn door HIV/AIDS.

Schermafbeelding 2015-09-22 om 21.38.15

Iedere vader en moeder wenst maar 1 ding voor haar of zijn kindje en dat is gezondheid. Niemand wil dat een kindje ziek is. Toch is dit de bittere waarheid. Gelukkig zijn er dan initiatieven zoals de Keith Haring Foundation die zorgen dat er geld vrijkomt voor onderzoek naar ziektes en het geven van hulp aan kinderen en hun ouders.

Difrax-KeithHaring-fopspeen-6plus

De kleurrijke speentjes zijn voorzien van de herkenbare prints van de naamgever van de foundation. Kunstenaar Keith Haring – zelf gestorven aan AIDS – stond bekend om zijn graffiti art in felle heldere kleuren en herkenbare grafische tekens.

Difrax | Keith Haring Foundation | €5,99 | verkrijgbaar bij o.a. Prenatal en Difrax

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Fav of the Day | Difrax speen by Keith Haring"

  1. Marieska says:

    He Josan, ik heb het voor je nagekeken, maar ze hebben alleen de Natural vorm. Jammer! Mijn kindjes hadden ook altijd de Dental speentjes (met platte onderkant). x Marieska

  2. Josan says:

    Gave speentjes. Hebben ze deze ook met een platte onderkant?
    Josan onlangs geplaatst…Help, mijn borstvoeding loopt terug!My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: