Fav of the Day | Dr. Martens Boots

Op zoek naar nieuwe schoenen voor deze winter stuitte ik op de coole boots van Dr. Martens. Zelf liep ik er jarenlang op, want tijdens mijn studiejaren waren ze helemaal ‘it’. Daarom is het ook zo leuk dat de ze nog steeds stoer, onveranderd en stijlloos zijn. Uit hun wintercollectie kies ik voor een opvallend exemplaar met een scherp tandje.

Schoenen zijn steeds minder een ondergeschoven kindje binnen een outfit. Steeds vaker zien we fantastische ontwerpen die een outfit helemaal top maken. De nieuwe winterschoenen van Dr. Martens zijn hier een goed voorbeeld van. We kennen allemaal vast nog wel de stoere boots met de grove stiksels in zwart, paars, geel en rood en heel misschien ook wel de boots met de bloemetjes print. Maar er zijn nog tal van andere opvallende schoenen binnen de Dr. Martens collectie.

Mijn wanna have is absoluut de Marceline D boots van Dr. Martens geïnspireerd op de Cartoon Network animatieserie ‘Adventure Time’. Een limited edition schoen die het duizendjaar oude gitaar spelend vampiertje laat zien. Het rode label achter op de schoen vertegenwoordigt het rood in zijn cape.

love4kidz-drmartens-wintercollectie love4kidz-drmartens-wintercollectie
Dr. Martens | Marceline D Boots | €155,- | limited edition | verkrijgbaar via dr. martens

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: