Fav of the Day | Drakenstaart by Mr. Tail

Fantasie, verkleden, verhaaltjes verzinnen, theater, toneelspelen, het is zo ontzettend leuk en goed voor kinderen om bezig te zijn met het ontwikkelen van fantasie. Dat dit niet altijd samen hoeft te gaan met een complete outfit bewijst Mr. Tail. Hun drakenstaart is simpel, maar zorgen voor een mega effect.

De drakenstaarten of dragon tails van Mr. Tail zijn kleur- en fantasierijk en zorgen dat kinderen in een oogwenk veranderen van mensenkind in een echte draak. Hoe simpel de staarten ook lijken, ze zorgen voor een mega effect. Eenmaal om je middel gebonden kun je niet anders dan je inleven in het leven van een draak. Eentje die je helemaal zelf kunt verzinnen. Ben je een gevaarlijke draak of liever een grappige of juist een vriendelijke grote draak? Alles is mogelijk. Deze staart hoort echt thuis in het rijtje Fav of the Day

mrtail-drakenstaart-verkleden-love4kidz

Er zijn vijf verschillende soorten staarten. Zelfs eentje voor een echte prinsessen draak. Ideaal voor die meisjes die altijd het prinsesje met het kroontje en de mooie jurk willen zijn, maar stiekem ook een stoere draak is.

mrtail-drakenstaart-verkleden-love4kidz

Mr. Tail | drakenstaarten | €24,43 | verkrijgbaar via Mr. Tial op Etsy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: