Fav of the Day | Enfant fillette sur la lune by Lilipinso

Het internet blijft een magisch iets. Steeds meer bijzondere, unieke en aparte items verschijnen op mijn beeldscherm na een avondje ‘surfen’. Ook deze find hoort thuis op mijn ‘Fav of the Day’ lijstje. De prachtige poster ‘Enfant fillette sur la lune’ van Lilipinso past perfect op een romantische meisjeskamer.

Op de Franse website Lilipinso – art for kids kwam ik de poster ‘Enfant fillette sur la lune‘ tegen. Hij is gemaakt door ‘My lovely thing’. De romantische voorstelling van het slapende meisje op een maan doet mijn fantasie op hol slaan. Wat doet het meisje op de maan, hoe komt ze daar en wie is ze? Een prachtige prent om je eigen verhaaltje-voor-het-slapen-gaan mee te creëren.

affiche-lune-coquelicot-rose-fille-chambre-bebe-enfant-lilipinso-P0135-IMG01

Op de site van Lilipinso vind je een keur aan posters die geschikt zijn voor kinderkamers. Niet alleen de romantische stijl van ‘My lovely thing’ vind je hier terug. Ook knalkleuren, zwart-wit en grafische prints kun je vinden. Voor elke stijl en kinderkamer. Naast posters zijn er ook stickers, textiel en decoraties verkrijgbaar.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: