Fav of the Day | inbakerdoek by Modern Burlap

Wat is het toch leuk om op een ‘leeg’ momentje een rondje te surfen op het internet. Ik kan helemaal blij worden van bijzondere finds en aparte hebbedingetjes. Vandaag kwam ik op de site van Modern Burlap en werd verliefd op hun zwart-witte inbakerdoeken. Niet zo gek dat ze nu in de Fav of the Day staan. Deze wil ik echt met jullie delen.

Schermafbeelding 2015-09-18 om 15.50.05
De inbakerdoeken zijn van mousseline en hierdoor heerlijk koel in de zomer en warm wanneer het kouder wordt. De doeken nemen daarnaast voldoende vocht op en zijn groot genoeg om kindjes goed in te kunnen bakeren. Allemaal heel prachtig, maar ik hoor jullie denken: er zijn toch al legio inbakerdoeken? Wat maakt deze zo bijzonder? Nou de prints van deze inbakerdoeken zijn stoer, opvallend en helemaal van nu. Verwacht je zachte kleurtjes, roze of blauw, dan moet je het artikel maar wegklikken … de inbakerdoeken van Modern Burlap zijn voorzien van zwart witte print, repeterende dessins en heerlijk handgeschreven teksten. Een kijkje waard?!

xoswaddle

Zelf vind ik de grafische designs het meest aanspreken. Vooral de xoxoxo is te cute. Wat ik echter vooral opvallend vond binnen hun collectie bakerdoeken is dat er een aantal voorzien zijn van teksten waarin Mahatma Ghandi en Bijbelse teksten worden geciteerd. Geen standaard prints om een doek mee te vullen en toch geven de teksten een bepaald gevoel van geborgenheid en warmte. Ik kan me voorstellen dat er gezinnen zijn waarin deze inbakerdoeken helemaal op z’n plek zijn.

View More: http://kgoebelphotography.pass.us/modernburlapspring

Een echte favoriet! Meer Favorieten ontdek je op Fav of my Day

Modern Burlap | inbakerdoek | €21,50 | in Nederland verkrijgbaar bij Mevrouw Aardbei

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: