Fav of the Day | leren jack by Retour

Oh, wat vind ik die stoere look voor meisjes toch leuk! Had ik in het begin – lees vanaf geboorte tot haar 5e – echt een meisje-meisje in huis. Tegenwoordig is het een stoere meid met een geheel eigen stijl geworden. Hierbij biecht ik dan ook eerlijk op dat ik er steeds vaker helemaal naast zit, qua smaak, en voorkeur. Toch moet ik ook bekennen dat ik stiekem haar smaak super leuk vind. Fav of the Day is dan ook dochterlief haar eigen keuze: het leren jack by Retour

Hij is stoer, hij is hip en typisch iets voor eigenzinnige meiden: het leren jack van Retour. Ideaal om als tussenjas te dragen, maar ook super leuk om als eyecatcher te combineren met een jurkje of kekke rok. Paar stoere sneakers er onder en je hebt een top outfit van nu. Zelf twijfelde ik even: een stoer jack voor mijn meisje? Maar toen ze me wees op mijn eigen verzameling leren jasjes kon ik niet anders dan toegeven dat dit item een perfect onderwerp voor ‘Fav of the Day’ is.

retour-lerenjack-wintercollectie-love4kidz

Leren jas | Retour | €89,95 | voorzien van rits en polyester binnenvoering | verkrijgbaar via o.a. Kleertjes.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: