Fav of the Day | Lipbalm by EOS

Vandaag staat de Fav of the Day in het teken van de EOS lipbalm. Deze lipverzorger is opeens helemaal hip onder jonge meiden en met een pre-puber in huis ontkom ik niet aan deze hype. Stiekem moet ik bekennen ook gegrepen te zijn door de ronde vorm en moeilijke verkrijgbaarheid van deze hipster onder de lipbalms. 

Komt het omdat ze moeilijk verkrijgbaar zijn, is het de grappige vorm, de belachelijke prijs of toch omdat ze de beste van het beste zijn op lip balm gebied? De EOS lip balm is een ware hype. Waar de grappig ronde lipverzorgers opeens vandaan komen, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat dochterlief en haar vriendinnen groep al weken over niets anders meer kletst dan de ‘EOS’. Alsof het een heilig iets is.

eos-lip-balm-love4kidz

Natuurijk triggert dat ook mijn fantasie en ik moet toegeven de ronde vorm en de verleidelijke kleurtjes van de EOS maken dat ik ook al een favoriet heb uitgekozen. Wel bijzonder, want ik heb geen idee of ze echt zo bijzonder zijn. Aan de namen van de bolletjes kan het echter niet liggen: ‘Lemon Drop’, ‘Summer Fruit’, ‘Honeysuckle Honeydew’ en ‘Sphere Blackberry Nectar’ spreken allemaal tot de verbeelding.

eos-lip-balm-love4kidz

EOS staat voor Evolution Of Smooth en op hun website garanderen ze dat ze een zichtbaar zachte lipbalm zijn, verrijkt met natuurlijke olie, vocht inbrengende boter en antioxidant vitaminen C & E. Hierdoor krijg je mooiere en zachtere lippen. Daarnaast kun je het door z’n ronde vorm gemakkelijk aanbrengen en hoef je de stick niet omhoog te draaien zodat je beschadigingen tegengaat.

eos-lip-balm-love4kidz

EOS | lip balm | €4,99 | in diverse kleuren en geuren | verkrijgbaar via Dermarolling

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

2 Responses to "Fav of the Day | Lipbalm by EOS"

  1. Fidget Spinner | Waar komt deze hype vandaan? | Love4kidz says:

    […] hij straks weer geruisloos zoals zoveel rages van weleer in een laatje. Naast de loom-bandjes, EOS lipbalm, rubik’s cubes, wuppies en l.o.l. surprise […]

  2. Eliza says:

    Ik vind eos echt zo fijne lipbalm en mijne is een paar weken geleden op gegaan. Ik zag deze actie dus ik doe gelijk mee en ik hoop natuurlijk dat ik deze actie ook win want dan ben ik echt happy🎉🎊🎁

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: