Fav of the Day | lunchbox by Boho-Tiffin

Een luchbox als fashion item. Eerlijk is eerlijk, ik denk niet bij het klaarmaken van de lunch: “Hoe kan ik dit zo fashionproof mogelijk doen”. Maar toen kende ik de prachtige lunchboxen van Boho-Tiffin nog niet. Sinds ik er eentje in mijn bezit heb, is mijn lunch overal een feestje.

bohotiffin-love4kidz-7

Een absolute must have voor elke fashionista (in de dop) is de Boho-Tiffin lunchbox zeker. Vrolijk gekleurd en voorzien van een opvallende print valt hij waar je hem ook presenteert zeker te weten op. Nieuwsgierige blikken zullen je ten deel vallen als je deze prachtige lunchbox uit elkaar haalt.

bohotifin-love4kidz-5

De Boho-Tiffin maakt korte metten met de plastic broodbak waarin de boterhammetjes met kaas zitten. In deze fashionista onder de lunchboxen doe je je healthy food, je gezonde snacks en meer lekkernijen. Grootste verschil met de bekende lunchbox, is dat deze ‘bak’ niet gemaakt is van plastic, maar van rvs. Daarnaast is de Boho-Tiffin stapelbaar. Hierdoor blijven de verschillende hapjes gescheiden en worden ze niet met elkaar geïnfecteerd. Vers, gezond en lekker eten wordt een peuleschil als je ze bewaart in deze lunchbox.

bohotifin-love4kidz-6

Mijn Boho-Tiffin is voorzien van een vrolijk pauw motief dat nog het meest aan een schilderij van Picasso doet denken. Grafisch en voorzien van zwarte lijnen. Naast deze stapel box in drie lagen, krijg je bij je Boho-Tiffin ook een vrolijke hanger en een netbag. Je kiest naast je favoriete printje, dus ook – gratis – een hanger en netbag die bij je past. De Tiffin hang je gemakkelijk in het gehaakte tasje en is zo eenvoudig mee te nemen naar stad, werk of strand. De tassel hangt ondertussen vrolijk zwierend uit het tasje. Zo maak je pas een lunch statement.

bohotifin-love4kidz-4

Geschiedenis
De Tiffin is al eeuwenlang onderdeel van de Indiase cultuur. Het betekent letterlijk tweede ontbijt of lunch. In India. In de tiffin blijft voedsel langer vers.

bohotifin-love4kidz-2

Boho-Tiffin | peacock |€39,95 | 3 lagen – stapelbaar | rvs | hoogte: 14,5 cm | diameter: 12,5 cm | verkrijgbaar in diverse prints | verkrijgbaar via Boho-Tiffin

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: