Fav of the Day | Midnight Hare jurk by Hucklebones

Met een zonnetje door het raam, verlies ik mezelf in de wintercollecties van diverse merken. Het is zover, ik heb afscheid genomen van de zomer en kijk uit naar de winter. De feestdagen die komen, kaarsjes, stampotten, maar ook het mogen dragen van feestelijke jurken die een beetje ‘over the top’ zijn. Op het favorieten lijstje mag de Midnight Hare jurk van Hucklebones niet ontbreken.

Sommige jurken vallen niet op door hun uitgesproken ontwerp of moeilijk design, sommige jurken vallen op door hun printjes. In dat rijtje past ook de Midnight Hare jurk van Hucklebones. Deze zijden jurk heeft een prachtige illustratie van zilveren hazen die door een bos rennen tijdens een diep donkerblauwe nacht.
Deze mysterieuze tekening doet je fantasie op hol slaan: waar gaan de hazen naar toe, waarom rennen ze, wie zijn deze hazen? Het lijkt wel een kunstwerk op een feestjurk.

hucklebones-midnighthare-feestjurk

hucklebones-midnighthare-feestjurk

Naast het inspirerende dessin heeft het Britse Hucklebones de jurk ook voorzien van prachtige klassieke details. Zo zijn de roezeltjes langs de mouwen opvallend stijlvol en in dezelfde boog vastgezet als het gerimpelde kraagje in hetzelfde donkerblauw.

hucklebones-midnighthare-feestjurk

Goedkoop is het jurkje niet, maar stiekem mag je dromen toch?

Hucklebones | Midnight Hare jurk | zijde | maat 2 jaar t/m 10 jaar | €102,-  ~ €145,- inclusief verzendkosten | Verkrijgbaar via Hucklebones Webshop

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: