Fav of the Day | Poppenvilla by Liliane

Op de Kleine Fabriek had ik hem al gespot en hoewel ik geen echte poppenmoeders in huis heb rondlopen (wel verkleedde drakenrijders, maar dat is een ander verhaal), had ik dit geweldige ontwerp van Liliane Limpens niet op mijn eigen persoonlijke must have lijstje staan. Tot nu! Want zoonlief blijkt een voorliefde voor het spelen met kastelen, boerderijen en poppenhuizen! De Poppenvilla by Liliane is dan de ultieme wanna have!

Liliane_eu_LILIANE leading dolls villa 2 www.liliane

Ohhhh wat is t’ie mooi de Poppenvilla by Liliane. Het blanke hout, de talloze details en vooral de mogelijkheden voor het fantaseren maken dat ik het poppenhuis – na gespot te hebben – niet meer kan vergeten. Dit is de ultieme must have voor elke poppenmoeder, Barbie-fan of poppenhuizenliefhebber. Alleen, ik heb geen poppenfanatici in huis. Hier spelen ze met draken, Lego, Playmobil en heel veel auto’s. Dat dacht ik tenminste. Tot onze jongste opeens Pieter Post figuurtjes en Brandweerman Sam mannetjes ging verzamelen. Hij bleek een fantastisch gevoel te hebben voor het inrichten van zijn huisjes en de omgeving. Urenlang ligt hij op zijn buik heel simpele situaties na te spelen. Van het op de post doen van pakketjes, het blussen van brandjes, maar ook het lunchen tussen de middag. Hij neemt zijn spel heel serieus.

Liliane_eu_100b LILIANE leading dolls villa 3864
Liliane_eu_LILIANELeadingPoppenvillaVillaVondel9645

Ik heb het aan zitten kijken en stiekem heb ik de Poppenvilla by Liliane weer op mijn verlanglijstje gezet. Immers, naast meisjespoppen kunnen er ook prima stoere Super Helden wonen in het prachtige design huis en anders bouwen we hem wel om tot hoofdkwartier voor Drakenrijders en hun draken.

LILIANESofa4154l
LILIANEShower3961xl

Poppenvilla by Liliane | light | voor samenspel door twee tot drie kinderen | Afmeting: lengte 75 x breedte 77 x hoogte 100 cm | € 898,00 excl. BTW | incl. een complete meubelset met 13 items, bedtextiel en een auto-hellingbaan | verkrijgbaar via Liliane.eu

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Fav of the Day | Poppenvilla by Liliane"

  1. Sonja says:

    Wat een geld!! Maar wow, hij is dan ook wel prachtig!
    Sonja onlangs geplaatst…My Lucky no7 (and two)My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: