Fav of the Day | Robots by Studio Ditte

Onze Benjamin is in de kamer van z’n zusje getrokken en slaapt sindsdien heerlijk in een kamertje met knoopjesbehang van Studio Ditte. Hoewel hij pas 3 is en nog geen weet van ‘meisjes’ en ‘jongens’ dingen is het altijd zonder morren gegaan, dat slapen. Straks als hij naar de kleuterschool gaat, verdient onze bink ook een stoere jongenskamer en heb perfect behang gevonden voor z’n kamertje. Ook van Studio Ditte. 

Omdat onze oudste zoon voor het ‘oldtimer-behang’ van Studio Ditte heeft gekozen en dochterlief het knoopjesbehang had uitgezocht, lijkt het logisch deze trend voor te zetten en ook onze Benjamin zo’n prachtig fotobehangetje te schenken. Als diehard Robot-fan (en die liefde is heel breed: van Dino-trux op Netflix tot echte vintage Robots van opa) zal zijn kamertje dan ook worden omgetoverd tot een robot-paleis. Op mijn Fav of the Day lijstje staat dan ook met stip: Robot behang en dekbedset van Studio Ditte.

studioditte-robot-love4kidz

studioditte-robot-love4kidz

Het vliesbehang is afwasbaar, ideaal voor kleine kinderhandjes die gefascineerd de afbeeldingen willen voelen en aanraken.

Robots | Studio Ditte | behang en dekbedovertrek | €135,- en €59,95 | verkrijgbaar bij Studio Ditte

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: