Fav of the Day | SST Snake by Adidas

Vanaf dat de foto’s van de Winterklaar outfit online ging, krijg ik berichtjes met de vraag waar de Adidas schoenen verkrijgbaar zijn. Juist om deze vraag kan het niet anders dan dat de Fav of the Day voor vandaag de Limited Edition SST Snake sneakers by Adidas zijn. Een fav die *oh hoe fijn* al bij ons in huis staan.

Het is geen gemakkelijke zoektocht om de juiste Adidas Superstar Originals te vinden. Nou ja, het vinden van de schoenen is nog niet zo moeilijk, maar de juiste schoenen in de juiste maat is een vreselijke zoektocht langs meer schoenenwinkels dan ik ooit kan onthouden. Eerlijk is eerlijk, het is de zoektocht waard gebleken, want wat zijn ze leuk en wat zitten ze lekker!

Adidas-sneakers-love4kidz-1

Onze Superstar Adidas sneakers vonden we uiteindelijk na lang wachten (want maat 33 is een erg moeilijke maat als je heel graag veters wilt) bij de shop van Adidas.nl. Met een super verzending waren ze binnen 3 dagen in huis. Ben je niet van een kleine maat afhankelijk (lees, vanaf maat 36) of heb je geen bezwaar tegen klittenband sluiting, dan is je keuze gelukkig iets groter.

Adidas-sneakers-love4kidz-1

Tip 1: gebruik als zoekwoord ‘SST Snake Adidas’ en dan de maat. Je krijgt dan een verfijnde zoekopdracht die de juiste schoenen laten zien.

Tip 2: Adidas Originals vallen iets groter dan normale sneakers.

SST Snake Originals | Adidas | vanaf €70,- | verkrijgbaar vanaf maat 28 | oa verkrijgbaar bij Adidas.nl – check ook Beslist.nl 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: