Fav of the Day | The Birth Poster

Op zoek naar een origineel kraamcadeautje kwam ik op de site van Savedwithstyle ‘The Birth Poster’ tegen van Evelina en Gustav. Zij hebben vier prachtige tekeningen gecreëerd die – wanneer je er een besteld – op de schaal van 1:1 de grootte van jouw net geboren kindje heeft. Een echte Fav of the Day!

Op de website van The Birth Poster kun je kiezen uit vier lijntekeningen van een pasgeboren baby. Alle vier zijn ze net even anders en dat is nu juist de bedoeling. Je kiest die poster die je het meest aanspreekt. Oké, een poster, maar wat maakt dit nu zo bijzonder? Dat is dat je onder de poster de geboortenaam, datum en gewicht van je kindje kan aangeven. Het echte speciale aan de hele poster is dat de baby de echte lengte van jouw kindje heeft. Schaal 1:1 dus.

english_continuous_line2_1024x1024

Het is een heel bijzonder kunstwerkje dat naast prachtig ook heel speciaal is. Immers de naam van je kindje, het juiste gewicht, datum en tijd staan er op vermeld. Zo ben je dus eigenlijk verbonden met een uniek kunstwerk dat zeker te weten tot gesprekken leidt.

Ik ben verliefd

The Birth Poster | kiezen uit Sketch 1 t/m 4 | €65,- | verkrijgbaar via The Birth Poster

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: