Fav of the Day | Uilen kostuum by BHB Kidstyle

Jep, ik heb er een nieuw klusje bij voor de komende maand: de perfecte Halloween outfits scoren. Niet gemakkelijk met zoveel verschillende keuzes in huis. De jongens willen als Ninja’s … maar dan wel die van LEGO. Dochterlief wil als – hoe kan het ook anders – draak. Terwijl ik zelf helemaal verliefd ben op dit uilen kostuum dat ik via Etsy vond. Ohhhh een Fav of the Day.

Het uilen kostuum is zo leuk. Gemakkelijk ook om aan te trekken (en uit te doen, want onze jongste verkleed zich graag, maar ook snel en veel). De vele laagjes die de veren voorstellen maken het een kostuum waar meer in zit dan gewoon 1 laagje. Ik vind hem zo leuk! Met of zonder maskertje kan in dit kostuum urenlang rondjes vliegen in je fantasie bos.

etsy-uilenkostuum-love4kidz
etsy-uilenkostuum-love4kidz

Naast dit bruine exemplaar dat het meest op een echte uil lijkt, hebben ze ook een aantal fel gekleurde verenmantels en zelfs een die geheel wit is. Iets dat mijn handen laten jeuken om daar zelf met de kinderen een leuk kunstwerk op aan te brengen met textielverf of -stiften.

etsy-uilenkostuum-love4kidz

Uilen Kostuum | BHB Kidstyle | €65,- | handgemaakt | kleuren op eigen verzoek | verkrijgbaar via Etsy

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: