Fav of the Day | Van Gogh jurk by LoFff

Kunst is vaak een ondergeschoven kindje in de kinderwereld. De drempel naar een museum is nog altijd vele malen hoger dan die van een speeltuin of pretpark. Toch is kunst overal en kom je er steeds meer mee in aanraking. Gelukkig! LoFff laat zien dat je een Van Gogh ook prima kunt dragen.

the_starry_night-wallpaper-1280x768
Vincent van Gogh schilderde in 1889 het prachtige diep donker blauwe impressionistische schilderij ‘Starry Night‘. Een nachtelijk tafereel met kerk, wolkenlucht en sterren. Misschien niet gelijk een schilderij dat je in de kinderkamer wilt hangen, maar toch blijkt Van Gogh en zijn Starry Night dichter bij de kinderwereld te staan, dan we denken. Kinderkledingmerk LoFff besloot dit schilderij te gebruiken voor een jurk in haar wintercollectie.

lofff-wintercollectie-love4kidz-7 lofff-wintercollectie-love4kidz-8

LoFff gebruikt in haar ontwerp een gedeelte van het nachtelijke tafereel dat Van Gogh schilderde toen hij in Frankrijk woonde. Een idyllisch dorpje dat tot de verbeelding spreekt. Ideaal voor een romantische jurk zoals we ze kennen van LoFff.

lofff-wintercollectie-love4kidz-2

Door gebruik van de roezels aan de onderzijde van de jurk, lijken de wolkenpartijen tot leven te komen. De beweging van de laagjes in de jurk, brengen ook de Van Gogh print tot leven. Hier komen Oude Meesters en New Fashion bij elkaar.

lofff-wintercollectie-love4kidz-4 lofff-wintercollectie-love4kidz-5

Van Gogh jurk | LoFff | maten 92 t/m 176 | €69,95 | verkrijgbaar via LoFff

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: