Fav of the Day | Velours pinguïn pullover by Imps&Elfs

Heerlijk zacht, schattige kleuren en een adorable print van een kleine dikke pinguïn. Niet gek dat de velours pullover van Imps&Elfs vandaag de Fav of the Day is. Dit is toch een must have voor elke baby deze winter.

De rustige kleuren van de pullover zijn niet alleen schattig, ze zijn ook nog eens super makkelijk om te mix & matchen met diverse andere kleuren. Of je nu van ingetogen of uitgesproken houdt, met deze pullover zit je altijd goed. Jouw kleintje zal zeker opvallen of je nu de roze, groene, ecru of grijze pullover kiest.

impsandelfs-love4kidz-pinguin-pullover

Door de zachte velours stof is het een ideale sweater voor baby’s. Het is heerlijk draagbaar en is – zeker als je kleintje alleen nog maar ligt – ideaal om je baby vrij te laten bewegen zonder dat de stof gaat knellen. Daarnaast is de pullover warm en behaaglijk.

impsandelfs-love4kidz-pinguin-pullover

De print van de pinguïn vind ik niet alleen opvallend, maar ook super lief. Het dier staat eigenwijs midden op de trui alsof hij wil zeggen: ‘hier ben ik’.

Welke kleur van de pinguïn trui vind jij het leukst?

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: