Fav of the Day | wintercape

Een nieuwe rubriek op Love4Kidz: Fav of the Day. Hier vind je een dagelijkse ‘find’ waarvan wij heel blij worden. Een echte favoriet van die dag. Vandaag trappen we af met onze allereerste favoriet: de wintercape. Heerlijk draagbaar, altijd stylish en uber hip. Love it. Mijn persoonlijke favoriet is de cape van Stella McCartney. Deze vrolijke sterrencape staat heel hoog op mijn ‘wanna have’ lijstje voor dochterlief.

Ik vind de kleur, de stof en het ontwerp helemaal geweldig. Hoewel ik me heel goed realiseer dat het een heel persoonlijke keuze is. Toch kies ik voor de allereerste ‘Fav of the Day’ de cape van Stella McCartney. Deze roze wollen cape is voorzien van grote grafische sterren en je kan door middel van drukknopen een soort van mouwen maken. Heerlijk warm en super knuffelbaar. Ik heb hem op mijn favorietenlijstje gezet.

StellaMcCartney-cape-wintercollectie-Love4kidz

 

Stella McCartney | Knit poncho | €135,- | wol met drukknoopjes | verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: