Fav of the Day – Houten raket nachtlampje

Mijn favorietenlijstje voor Fav of the Day is weer aangevuld met deze geweldige houten raket nachtlampje van Lighting by Sara. Het lampje geeft ’s avonds een magisch licht alsof het elk moment naar de ruimte kan reizen.

Het raket nachtlampje van Lighting by Sara geeft een geweldige magische gloed in de kinderkamer. Zo ben je zeker niet meer bang voor het donker. De strategisch geplaatste gaatjes in de houten raket zorgen voor een lichtspel dat niet alleen op de ondergrond te zien, maar ook op het plafond en de muren. Het geeft zo’n mooie gloed dat je er wel uren naar kan kijken. Hij staat dan ook zeker op mijn Fav of the Day lijstje. Naast dat het een prachtig lampje is, zorgt het ook voor een rustige nacht en verjaagt het elke angst voor het donker. Meer tips over ‘bang zijn in het donker’ vind je hier.

houten raket nachtlampje

Prachtige kinderkameraccessoire

Hoewel ze de houten lampjes als nachtlampjes verkopen, ben ik van mening dat het eigenlijk een super leuk lampje is voor elke kinderkamer. Niet alleen een nachtlampje. Zeker omdat er niet een automatische stop op het lampje zit. Door gebruik van een LED lamp wordt het exterieur van de lamp niet heet en is het volkomen veilig om te gebruiken.

houten raket nachtlampje

Amerikaans design

De houten raket is een product van Lighting by Sara via Etsy.com. De designer is Sara Collet Watson uit Californië, Amerika. Ze heeft naast het leuke raket nachtlampje nog heel veel andere houten lampjes die door de gaatjes en streepjes allemaal hun eigen unieke lichtpatroon hebben.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Fav of the Day – Houten raket nachtlampje"

  1. Anneke says:

    Ik zou het zo in mijn huiskamer zetten! Echt mooi dit!
    Anneke onlangs geplaatst…Italiaans gehaktbroodMy Profile

  2. karlien says:

    Super gave lamp! Mijn oudste is gek op de ruimte, de jongste vooral op raketten. Binnenkort krijgen ze allebei een eigen kamer, deze lamp staat dan wel erg goed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: